Termeni și condiții


Acest site este guvernat de termenii și condițiile de pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile din timp în timp. Orice astfel de modificare intra în vigoare la postarea pe acest site.


Dreptul de autor
Cu excepția cazului în care se prevede altfel, drepturile de autor pentru conținutul acestui site este deținut de Societate civilă de avocaţi ILUTI & BAN.
Puteți descărca sau printa extrase din acest site doar pentru uz personal. Orice altă stocare, copiere, transmitere sau distribuire a conținutului acestui site este interzisă fără acordul Societații civile de avocaţi ILUTI & BAN.


Limitarea răspunderii
Acest site este cu titlu informativ și nu este o reclamă. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt de natură generală, de informare și nu constituie o consiliere juridică sau profesională. Societatea civilă de avocaţi ILUTI & BAN nu acceptă nici o responsabilitate pentru eventualele pierderi care pot apărea din încrederea pentru orice material sau informație de pe acest site. Acest site conține legături către alte site-uri și către conținutul altor site-ul. Aceste legături sunt oferite doar pentru comoditate, și nu implica afilierea cu Societatea civilă de avocaţi ILUTI & BAN. Societatea civilă de avocaţi ILUTI & BAN nu este responsabil pentru funcționarea sau conținutul oricărui alt site, sau pentru funcționarea sau conținutul oricărui site la care ar putea fi obținut acces de la site-ul nostru.


Societate civilă de avocaţi ILUTI & BAN
Str. George Coșbuc 25A/43, 430222 Baia Mare, Romania
Telefon/Fax: +40 262 218 128, Mobil: +40 723 721 070, +40 723 324 631