Politica de Confidențialitate

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ce date cu caracter personal se culeg?

În măsura în care doriți să apelaţi la serviciile noastre, vă putem solicita anumite date de identificare sau date personale (nume, prenume, adresă de e-mail). Datele personale se referă la toate informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal sau pentru a vă contacta online sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu consimțământul dvs.

În ce scop sunt folosite datele personale?

Datele furnizate de dvs. pe acest site sunt confidențiale și sunt folosite strict pentru comunicarea cu dvs. Datele vor fi păstrate atata timp cât comunicarea cu dumneavoastră este activă, după care vor fi șterse.

Destinatarii datelor cu caracter personal

Societatea Civilă de Avocați Iluți & Ban se angajează să nu furnizeze unei terțe părți neautorizate aceste date şi să le folosească doar pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus.

Societatea Civilă de Avocați Iluți & Ban folosește serviciile mai multor parteneri contractuali. Putem furniza datele dvs cu caracter personal către parteneri contractuali, furnizori de servicii. Aceștia nu au rolul de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la ele în vederea îndeplinirii obligatiilor lor sau in interacțiunea lor cu Societatea Civilă de Avocați Iluți & Ban, după cum ar fi societăți de mentenanta tehnica. Depunem toate eforturile sa ne asigurăm ca toate entitatile cu care noi lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in condiții de siguranță si Securitate, pe durata mai sus menționată.

Securitatea datelor cu caracter personal

Politica de securitate a firmei include măsuri de securitate şi protecţie a datelor cu caracter personal, acestea fiind protejate pentru a asigura confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea acestora.

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prin citirea Politicii de confidentialitate, ați fost informat despre drepturile dvs. prevăzute în Regulamentul european 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la informație, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul la obiecții, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi şters din baza noastră de date şi vă daţi consimţământul pentru culegerea informaţiilor mai sus menţionate în scopul menționat.